0
0

Επιστροφές – Ακυρώσεις

>
Επιστροφές – Ακυρώσεις

Ακυρώσεις

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 2103220411 ή θα στείλετε email στο [email protected] για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών, έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία. Στην περίπτωση της ακύρωσης τα χρήματα θα επιστρέφονται μέσω του ίδιου μέσου που πραγματοποιήθηκε η αρχική αγορά.

 

Επιστροφές

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής του και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η SKAPERDAS 1912 έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα. Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Στην συνέχεια έχετε τη δυνατότητα:

1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού
καταστήματος.

2. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, πραγματοποιήστε την νέα παραγγελία σας
τοποθετώντας ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική κατάθεση» και την προσθήκη
της λέξης «ΑΛΛΑΓΗ» στα σχόλια.

3. Στην συνέχεια μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας και την
απόδειξη αγοράς.

Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.
Τα έξοδα επιστροφής των προιόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 4€ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη speedex δηλώνοντας «χρέωση παραλήπτη».
Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier, αλλά προστίθεται στην επόμενη αγορά. Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι: SKAPERDAS 1912, Πατρώου 2, Τ.Κ. 10557, Αθήνα.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.